Nilo Rosa Zand

Jeg lader mig altid drive fremad af mine drømme og nysgerrighed. Rejsen er som en lang dans, jeg konstant øver og undersøger. Der er ingen endestation. Trinene består af mine ord. Stilen varierer. Men kærligheden til formidlingen er drivkraften bag alt, hvad jeg gør.  

SØSTER er min ballet, tango og cha cha cha med livet. Her er intet emotionelt filter. Ingen forstillelse i indlæggene. Kun ærlighed og et ønske om at inspirere andre. SØSTER er mine piruetter, som jeg forhåbentlig med ynde slipper afsted med, fordi jeg har øvet mig i at være mig. Ærlig og autentisk. 

De første mange år af mit liv, ja, indtil jeg blev voksen, har været turbulente. De har givet mig en dybde, jeg ikke for nogen pris ville undvære. Med tiden har jeg lært at bruge dybden til at skabe tekster og finde svar. Jeg har en elevator ned til havets dyb, som jeg aktivt bruger. Min drøm er at inspirere kvinder til at omdanne negativiteten i alle dens afskygninger til en skattekiste af dyrebare indsigter.

I 2015 besluttede jeg at følge en mere spirituel retning i livet og tog begge grader som reikihealer kort tid efter hinanden. Det var et definitivt vendepunkt i min journalistiske karriere. Et mentalt granatchok, der først rev alle mine gamle forestillinger fra hinanden, for derefter langsomt at bygge nye op med langt større perspektiv og holdbarhed. Processen var alt andet end en dans på roser. Mere som to år op ad en stejl klippeskrænt uden reb. SØSTER er min sejrsdans (ok, sidste gang jeg bruger dansemetaforen). Jeg klarede turen uden at falde i dybet og er nu klar til næste eventyr.

Healingen har styrket min formidlingsgave. Min oplevelse er, at den stærke og rene reikienergi kombineret med min personlige guidens, skaber mirakler hos dem, der er klar til at tage skridtet videre. Hvis du er en af dem, så skyd mig en mail på nilozand@gmail.com 

Vi hører altid gerne fra dig, hvis du har noget på hjerte, du gerne vil dele med os. 

...Kys fra SØSTER og tak fordi du læste med. 

Vil du se mere til SØSTER? - Du kan følge bloggen på Facebook og Instagram