OM SØSTER

blomst_soester.JPG

ET KVINDEFÆLLESSKAB BÅRET AF KÆRLIGHED, INDSIGT OG NÆRVÆR. VORES INDLÆG OMHANDLER ALLE DELE AF DET MODERNE LIV FORTALT AF OS SELV OG ANDRE KVINDER MED NOGET PÅ HJERTE. VI INTRODUCERER DIG TIL ANDRE KVINDER, DER TØR SÆTTE ORD OG HANDLING BAG DERES DRØMME, OG VI INVITERER DIG TIL AT GØRE DET SAMME.

HVORFOR SØSTER? 

Har du prøvet at møde en kvinde, der pludselig får dig til at fortælle dine dybeste hemmelighed? En, der lytter, og som giver dig følelsen af at blive set helt ind til knoglerne? Der sker noget ved os, når vi er i selskab med andre kærlige og kloge kvinder. Når vi bliver set, som dem vi er, og når vi bliver lyttet til og elsket for alt det, vi er. Også de ting vi ikke selv tør se i øjnene, når vi er alene. For et kærligt fælleskab løfter os og gør os stærkere. 

De senere år er der igen kommet fokus på, hvor godt vi har af at være i de kvindefællesskaber, som vi traditionel har været i. SØSTER er født ud fra et dybt ønske om at genfinde en moderne tribe, hvor vi som kvinder kan spejle og styrke hinanden igennem kloge, inspirerende og modige historier. Igennem kvinder, der tør stå med fuld bevidsthed i livet, og dirigere det i den retning, de ønsker og drømmer om. 

Forskningen viser, at vi bliver tryggere og gladere af at være en del af et kvindefællesskab. Det styrker vores generelle helbred, højner vores stresstærskel,  hormonbalance og selvforståelse. 

I traditionelle jægersamfund, gik manden på jagt, mens kvinderne var hjemme og hjælpe hinanden med børn og hjem. Vi lever ikke i stenalderen eller som indianere på prærien, men vi har stadig brug for at spejle os i hinanden. Vi har brug for et trygt rum, hvor vi tør være os selv sammen med andre. Sårbare som stærke uden at blive hånet og dømt. Vi har mere end noget andet brug for at vokse sammen med andre medsøstre, i stedet for at konkurrere med hinanden.

Med SØSTER vil vi invitere dig til at blive en del af et rent kvindesammenhold, baseret på kærlighed til vores køn og hinanden, uden politiske dagsordner. Vi skider højt og helligt på mærkater som karrierekvinde, hjemmegående, alenemor eller andre begrænsende titler. I stedet hylder vi kvinders frie valg. Faktisk er denne platform tilegnet alle os kvinder, der hver dag tør leve livet efter vores inderste drømme. Med alle de knubs og sejre de må give undervejs. 

VELKOMMEN TIL VORES MODERNE TRIBE!

SØSTERComment