Session: Komplementær Hormonterapi

hormonterapi_sessioner.jpeg

Har du symptomer på stress, udbrændthed, fordøjelsesproblemer, hormonelle udfordringer som PCO, PMS, overgangsalder, fertilitetsudfordinger eller allergi kan jeg hjælpe dig på vej.

Hormonterapien anvender livstilsændinger for at behandle rodårsagen til dine symptomer med målet om et vedvarende symptomfrit liv.

Krop og sind hænger uløseligt sammen. Derfor arbejder vi altid holistisk i et terapeutisk forløb ved at se på helheden frem for de enkelte symptomer. Hos mig kommer vi hele vejen rundt omkring søvn, stressbelastning, kost, motion og genetik. Det vigtigste er for mig at finde rodårsagen til dine symptomer og gener, så vi kan genoprette kroppens naturlige balance på lige præcis din krops præmisser.

Hver session er tilrettelagt med individuelle screeninger og laboratorietest, da vi alle er biokemiske unikke og har behov for individuel støtte til genoprettelse og aktivering af kroppens ressourcer.

Jeg anvender skræddersyede kostråd, kosttilskud, stressreduktion, urter, motion og laboratorietest i min behandling af dine symptomer og udfordringer.
Du vil blive taget i hånden gennem det hele og guidet til et liv med mere glæde, styrke, overskud og vitalitet.

HORMONTERAPEUTISK FORLØB

PAKKETILBUD:

Første session: Du udfylder et spørgeskema, som du sender retur inden vores første møde. Herefter mødes vi og kortlægger din nuværende situation og symptombillede. Ud fra dette lægger vi en udførlig strategi for, hvordan du bedst kommer i mål og bliver symptomfri. Altid i tæt samarbejde, så processen bliver positiv og overskuelig ift din hverdag.

Mellem første og anden session: Her har vi kontakt over mail og telefon, så du kan få sparring, støtte og svar på de spørgsmål, der måtte dukke op hen ad vejen.

Opfølgende session: Her evaluerer vi og gennemgår dine fremskridt og justerer dine strategier alt efter behov. Det er også her vi gennemgår eventuelle laboratorietest.

Pris: 1995 kr.

Efterfølgende sessioner: 900 kr.

Skriv gerne til mail@kathrinebach.com for en uddybende og afklarende samtale.

SØSTERComment